Verzekeringen

Verzeker uw boot!

Uw RIB is een kostbaar bezit en een flinke investering.
En omdat u toch met flinke krachten en grote snelheden op het water bezig bent zit het ongeluk in een klein hoekje, of achter een klein golfje zoals u wilt.

Hoewel een RIB in het algemeen best een tikje kan hebben is een schade niet uitgesloten.En door het feit dat u een kostbaar bezit hebt, is het niet ondenkbaar dat een schade fors kan oplopen.

In het ergste geval hebben we nog “de mensen” die uw boot ook erg mooi vinden maar het verschil tussen tussen mein en dein niet kennen.

Dan is het fijn om te weten dat uw boot goed verzekerd is.

Onze verzekerings- partner

Hiervoor hebben wij al jaren goede ervaringen met DNA verzekeringen te Rotterdam. Met watersporters pur sang die van uw hobby hun werk hebben gemaakt. Hiervoor hebben zij een watersportpolis ontwikkeld helemaal toegespitst op een opblaasboot zoals die van u.

Om hiervoor de premie te berekenen kunt u zelf een invul oefening maken en uw premie zelf bepalen.
Druk op onderstaande knop welke een link opent naar de DNA site. Vul het voorgestelde formulier in en bereken gelijk uw premie.

Bootpolisvergelijker starten

 

Schade aan uw boot?

En bij een evenement waarbij uw boot betrokken is en uw bezit heeft schade opgelopen dan kunnen wij u geheel van dienst zijn.

Daar wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen en de expertise in huis hebben om uw boot weer geheel in de orginele staat te brengen .

Snel naar de informatiepagina over onze kennis en kunde qua reparaties ->